,,ZVJEZDICE 30 GODINA SA VAMA“ 06.jun – KIC Budo Tomović

Ove godine, dječji hor ,,Zvjezdice“ slavi svoj 30-ti rođendan. Tim povodom će se 06.juna u 19:00 sati, u KIC-u Budo Tomović, održati veliki koncert na kome će se okupiti nekadašnji članovi hora i zajedno sa sadašnjim ,,Zvjezdicama“ otpjevati najveće hitove od osnivanja, pa do danas.

Organizatori programa su dječiji hor ,,Zvjezdice“ i Dječji savez Podgorice.Gosti koncerta biće nekadašnji članovi hora,ali i naši dugogodišnji saradnici (Mina Subota, Jovan Adamov, Lado Leš, Stefan Filipović,Sara Vujošević,Bojana Đukanović,Tina Džankić, Tina Raičević, Anita Popović,BiIljana Mitrović…)

Hor će pratiti članovi benda ,,Crveno i crno“.  Zajedno sa svojim dirigentima Markom i Anom Klepić, članovi hora već  uveliko rade na pripremi repertoara. Ovaj koncert biće poklon našem gradu i ulaz će biti besplatan za sve one koji žele da prisustvuju i budu dio našeg velikog jubileja.Sponzori događaja:Ministarstvo kulture, Montenegro airlines, Crnogorski elektroprenosni sistem, Pošta Crne Gore, Falcon doo, Čelebić doo, Centralna banka Crne Gore , Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Hotel Ramada, pomogli su da naš događaj bude realizovan. Zahvaljujemo se i medijskim sponzorima:RTCG, Tv Vijesti ,  Tv Atlas i Tv777.

 

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *